Kamionski prevoz Beograd - transport i usluge prevoza

Firma Knoor se bavi prevozom robe u drumskom saobraćaju. Od osnivanja firme 1997. godine pa do danas stekli smo poverenje mnogih firmi i privatnih lica, od kojih sa mnogima i dan danas saradjujemo. Naše dugogodišnje iskustvo najbolji je pokazatelj kvaliteta i garancija za kvalitetnu uslugu koju pružamo.

kamionski prevoz Beograd

 

Usluge transporta

Kamionski prevoz Beograd

Osnovna usluga firme Knoor je kamionski prevoz Beograd, odnosno transport robe kamionom na teritoriji grada Beograda. Iako se predstavništvo firme nalazi u glavnom gradu, i veliki procenat transporta robe spada u kamionski prevoz Beograd, imamo veliki izbor kamiona i možemo da pokrijemo potrebe transporta robe i za ostale delove Srbije, kao i za medjunarodni transport robe. Posedujemo kamione različitih karekteristika i spremni smo da izadjemo u susret svim zahtevima po pitanju veličine i težine robe koja se prevozi. Nosivost kamiona se krece i do 20 tona, a zapremina robe koja se može prevesti sa njim je čak do 100m3. U ponudi naravno imamo i manja vozila čija je glavna prednost lakši prilaz teže pristupačnim lokacijama gde nije moguće prići velikim kamionima. Svi naši kamioni poseduju rampu koja omogućava lakši utovar i istovar robe.

Kombi prevoz

Osim osnovne usluge tj. kamionskog transporta robe, pružamo i uslugu kombi prevoza. Za sve one kojima je potreban prevoz stvari manjih dimenzija, odnosno manja količina robe, ova vrsta prevoza predstavlja idealan izbor.

Utovar i istovar robe

Ako Vam je potreban tim iskusnih ljudi za utovar i istovar robe, firma Knoor Vam može ponuditi i tu vrstu usluge. Imamo ekipu profesionalaca koji mogu bezbedno i bez oštećenja preneta predmete i stvari koje prenosite.

Medjunarodni transport

Osima što vršimo transport robe po Srbiji, obavljamo i medjunarodni transport u zemljama regiona. Robu prevozimo za sledeće zemlje:

  • Makedonija
  • Hrvatska
  • Bosna
  • Crna Gora
  • Bugarska
  • Slovenija

Ako u našoj ponudi usluga ne nalazite to što Vam je potrebno, a spada u kategoriju transporta bilo koje vrste robe, budite slobodni da nas kontaktirate i proverite šta sve nudimo, možda postoji alternativno rešenje koje Vam može pomoći a mi ga možda nismo spomenuli do sada. Sve informacije možete dobiti popunjavanjem kontakt forme na stranici kontakt  ili direktnim pozivom OVDE.

kamionski prevoz Beograd - firma Knoor
kamionski prevoz Beograd
kamionski prevoz Beograd