Kamionski prevoz Beograd - firma Knoor

Kamionski prevoz Beograd 

Transport robe kamionom je osnovna delatnost firme Knoor.  Kamionski prevoz Beograd predstavlja uslugu transporta robe kamionom na teritorija grada Beograda i jedna je od najčešće korišćenih usluga zbog same lokacije firme Knoor koja se nalazi na teritoriji grada Beograda. Da bi bili u mogućnosti da obezbedimo našim klijentima najbolju moguću uslugu, Firma Knoor poseduje veliki asortiman vozila različitih karakteristika. Svi kamioni, kao i kombi vozila, zadovoljavaju visoke standarde bezbednosti i omogućavaju pouzdan prevoz robe. Kombi vozila ispunjavaju sve uslove kvalitetnog transporta robe do težine od 1,5t, i za prevoz manjih količina su najbolji izbor. Za veće količine robe, odnosno za robu većih gabarita, transport robe kamionom je bolje a često i jedino rešenje. Odličnih voznih karakteristika i sa tovarnim prostorima od 13 kubnih metara pa do čak 100 kubnih metara, i nisivošću od maksimalnih 16,5 tona omogućavaju nam da izadjemo u susret svakom zahtevu klijenta.

Kamionski prevoz Beograd, odnosno firma Knoor koja izvršava tu uslug,  poseduje veliki vozni park sastavljen od vozila renomiranih svetskih proizvodjača, i uglavnom su zastupljena vozila proizvodjača Mercedes, Iveco i Man, Renault ...

Vršimo prevoz robe u Beogradu, kao i u svim gradovima Srbije, ali i medjunarodni transport  za zemlje u regionu.

Kako vrhunska usluga ne zavisi samo od dobrih i pouzdanih vozila, uslugu prevoza robe vrše iskusni, dugogodišnji profesionalni vozači. Mnogo kilometara na putu provedenih i iskustvo u raznim situacijama čine ih jednim od najboljih u svom poslu.

U slučaju da Vam je potreban i utovar - istovar robe imamo ekipu iskusnih i pouzdanih ljudi koji to mogu obaviti za Vas, tako da je Vaša roba i tada u sigurnim rukama.

Ovde možete videti i neke kategorije kamiona koje posedujemo:

  • Kamionet

Zapremine od 15 do 20m3

Nosivosti od 1.5t do 2.6t

  • Kamion

Zapremine od 20m3 do 50m3

Nosivosti od 2.6t do 13.5t

  • Kamion sa prikolicom

Zapremine od 100m3

Nosivosti do 20t